جلوگیری از فشار خون و کم خونی با استفاده از ارده شیره

بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

دلایل گرفتن فشار خون ; جلوگیری از فشار خون و کم خونی با مصرف ارده شیره

 

دلایل گرفتن فشار خون و اهمیت کنترل آن

فشار خون یکی از عوامل مهم در حفظ سلامت قلب و عروق است. این مقاله به دلایل گرفتن فشار خون و اهمیت کنترل آن می‌پردازد.

 

ارتباط با بیماری‌های قلبی و عروق

فشار خون یکی از عوامل اصلی برای ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی مانند سکته قلبی و سکته مغزی می‌باشد. فشار خون بالا می‌تواند باعث خستگی قلب و آسیب به دیواره عروق شود و منجر به مشکلات جدی قلبی-عروقی گردد.

 

خطر افتراق عروق

فشار خون بالا ممکن است باعث ایجاد ترشحات چربی در دیواره عروق شود که باعث افتراق عروق می‌شود. این وضعیت می‌تواند منجر به اختلال در جریان خون و ایجاد لخته‌های خونی شود که خطرات جدی برای سلامت قلب و عروق ایجاد می‌کند.

 

ارتباط با بیماری‌های کلیوی

فشار خون بالا نیز می‌تواند به عنوان یک عامل ریسک برای بروز بیماری‌های کلیوی از جمله نارسایی کلیه باشد. افزایش فشار خون می‌تواند باعث آسیب به عروق کلیه شده و منجر به مشکلات کلیوی گردد.

 

ارتباط با مشکلات چشمی

فشار خون بالا می‌تواند به شکل مستقیم یا غیرمستقیم باعث مشکلات چشمی مانند نارسایی دید و حتی نابینایی شود. افزایش فشار خون باعث ایجاد تغییرات در عروق داخل چشم می‌شود که می‌تواند به آسیب دیدن عصب بینایی منجر شود.

نکات کلیدی برای کنترل فشار خون:

تغذیه سالم:مصرف میزان مناسب نمک، میوه‌ها و سبزیجات فیبردار، کاهش مصرف چربی و نیز مدیریت وزن برای کنترل فشار خون مفید است.

فعالیت‌های ورزشی: ورزش منظم می‌تواند به بهبود عملکرد قلب و عروق کمک کرده و فشار خون را کاهش دهد.

کنترل استرس:مدیریت استرس و احساسات ناامنی نیز می‌تواند به کنترل فشار خون کمک کند.

 

ارده شیره قاتل فشار خون برای جلوگیری از این بیماری

orginal

 ارده و شیره یکی از مغذی ترین و خوشمزه ترین خوراکی هایی است که به عنوان صبحانه یا میان وعده مصرف می شود. دو ماده اصلی این غذا کنجد و دوشاب (شیره انگور) است. ارده و شیره هر کدام به تنهایی برای سلامتی مفید هستند و وقتی با هم ترکیب شوند خواص آنها معجزه آسا می شود. اگر می خواهید بدانید این غذای محبوب چه خواصی دارد، این قسمت را دنبال کنید.

طبع ارده شیره

شیره و ارده هر دو خاصیت گرمی دارند و مصرف آن برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است اما افرادی دارای طبعی گرم یا گرم مزاج هستند باید در مصرف این غذا احتیاط کنند زیرا باعث غلیظ شدن و جوشیدن صفرا می شود. تثبیت کننده ارده و شیر سرکه و عسل است و افراد گرم مزاج می توانند آن را با سرکه و عسل یا میوه تازه سرد مزاج برای تلطیف شخصیت ارده و شیر استفاده کنند.

درمان کم خونی با ارده شیره

به نقل از یکی از دکتر های طب سنتی با بیان اینکه برای پیشگیری از سرماخوردگی باید یک تا دو قاشق غذاخوری آب انگور قبل از خواب میل شود، افزود: گرم مزاجان (دارای صفرا) در مصرف شیره با ارده اعتدال را رعایت کنند و در صورت گرم شدن بیش از حد، در آنها از ترکیب آب ترب و کاسنی، زعفران و تخم مرغ یا خیار به همراه کاهو باید بخورند.

محقق و پژوهشگر طب سنتی خاطرنشان کرد: برای رفع کم خونی افراد می توانند روزی دو بار (صبح و عصر) یک قاشق مرباخوری از شیره انگور، خرما و حبه را با یک لیوان شیر استفاده کنند.

وی گفت: ارده و شیره پر کالری است و برای افراد کم تحرک توصیه نمی شود و برای کسانی که ورزش روزانه و منظم ندارند، سطح قند خون بالا می رود.

ویژگی های منحصر به فرد ارده و شیره

  1. شیره و ارده نشاط آور است و بهترین غذا برای فصل زمستان که بدن برای گرم شدن به انرژی بیشتری نیاز دارد، محسوب می شود.
  2. خاصیت ضد ترومبوتیک دارند و از لخته شدن خون در بدن جلوگیری می کنند.
  3. ارده شیره سطح کلسترول خون را کاهش داده و با گردش خون و جلوگیری از لخته شدن، فشار خون و ضربان قلب را تنظیم می کند.
  4. ارده و شیره برای سلامتی و بهبود عملکرد بدن مفید است و فقط قسمت مهمی از نیاز بدن را تامین می کند.
  5. ارده شیره به دلیل وجود کنجد، نیاز روزانه بدن به کلسیم را تامین می کند و برای تقویت استخوان ها، درمان استخوان درد و درد مفاصل و سلامت دندان ها مفید است.
  6. ارده و شیره حاوی کنجد و یک چربی سالم و طبیعی است که برای محافظت از قلب و عروق خونی و جلوگیری از بسته شدن رگ های منتهی به قلب بسیار مفید است.
  7. ارده و شیره سرشار از پروتئین است و نیاز روزانه به اسید فولیک را برطرف می کند.
  8. ارده و شیره یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن است که می تواند برای افرادی که از کم خونی فقر آهن رنج می برند بسیار موثر باشد.
  9. ارده شیره
  10. ارده و شیره هر دو سرشار از آهن هستند و برای رفع خستگی، رفع ضعف و سستی و درمان خواب آلودگی دست و پا مفید هستند.
  11. ارده و شیره برای نرم شدن سینه مفید است.
  12. ارده و شیره یبوست را برطرف می کند.
  13. ارده و شیره باعث تقویت قوای جنسی می شود. برای درمان کمبود اسپرم در مردان، ارده و شیره به عنوان صبحانه سه تا چهار بار در هفته توصیه می شود.
  14. ارده و شیره منضج دمل ها و زخم های چرکی و تسکین دهنده درد، گرمی و خشکی عضو می باشد و به ترمیم زخم کمک می کند.
  15. ارده و شیره به درمان ناراحتی های کبد و کلیه کمک می کند.
  16. ارده و شیره ، انرژی مورد نیاز کودکان را تامین می کند و سلول های عصبی را فعال می کند و حافظه آنها را تقویت می کند.
  17. ارده و شیره ضد نفخ بوده و عملکرد معده و روده را بهبود می بخشد.

نتیجه‌گیری:

ارده به عنوان یک محصول لبنی با خصوصیات مغذی و طعم لذیذ به سبد غذایی افراد افزوده می‌شود. با رعایت اصول تغذیه سالم و مصرف معقول این محصول، می‌توانید از خواص غذایی آن بهترین استفاده را برداشت کنید. شما نیز میتوانید برای خرید ارده درجه یک و باکیفیت به وب سایت نیکوان مراجعه کرده و خرید خود را نهایی کنید.

با مصرف متعادل این محصول لذیذ، به حفظ سلامتی و رشد سلیم بدن کمک کرده و به طعم و لذت وعده‌های غذایی شما افزوده می‌شود.

 

 

 

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.